Gezellig café

Café ‘t Labyrint - CafeKom eens langs bij ‘t Labyrint, één van de gezelligste café’s in Paal. Zaakvoerders Safia Steele een Desmond Breukers stellen alles in het werk om iedereen hier welkom te doen voelen. U vindt hier een heleboel lekkere bieren, een interessante ginkaart en op tijd en stond kunt u er genieten van een optreden of ander evenement.

Dranken allerhande

Café ‘t Labyrint serveert allerhande dranken. Laaf uzelf aan verschillende bieren, streekbieren, trappisten, sterke dranken, waters, frisdranken, koffie en thee. Dit café serveert heel wat lekkere bieren van ’t vat zoals Tongerlo en Primus. Daarnaast zijn er ook nog altijd de biersuggesties. Bekijk zeker ook eens de ginkaart. U vindt er een rijke selectie ginsoorten die wonderwel gaan met een frisse tonic. Op warme dagen drinkt u uw drankje op het terras.

Geen moment verveeld

Met een dartsbord en tv voor live sportverslaggeving verveelt u zich hier nooit. Verder zorgen de gezellige sfeer en leuke muziek voor plezante en gezellige momenten. Dankzij de ruime parking is het altijd makkelijk parkeren bij dit café in Paal.

Check welke evenementen er gepland staan

Vergeet ook zeker niet de verschillende geplande evenementen te bekijken. Deze kroeg organiseert regelmatig een optreden of feestje. Voor meer informatie of voor andere vragen kunt u steeds terecht bij café ’t Labyrint.